Etiketler

16 Mart 2014 Pazar

Naomi Campbell Neden Yaşlanmıyor!

        43 yaşındaki güzel manken Naomi Campbell kırışıksız cildi ve kondüsyonlu vücuduyla dikkat çekiyor. Campbell'ın yaşlanma karşıtı sırrı ise yeşil sebze suyu.
       Özellikle 1990'lı yıllarda yıldızı parlayan manken şu sıralar yeni bir akım başlatacak gibi gözüküyor. Onun kırışıksız cildi herkesin ilgi odağında. Katıldığı bir televizyon programında sırrını açıklayan ünlü manken kullandığı bu detoks türünü anlattı.
        Yeşil sebze suyu formülü bundan beş yıl kadar önce Amerika'da ortaya çıkmış fakat pek ilgi görmemiş bir detoks türü. Şimdiki teknolojide ise yeşil sebze suyunu hazırlamak hiç de zor değil. İhtiyacımız olan şey ise katı meyve sıkacağı. Katı meyve sıkacağında suyunu çıkardığımız yeşil sebzelerin içerisindeki vitamin, mineral ve anti-oksidanlar cildimizin kırışmasını yavaşlatıyor.
        Yeşil sebze suyunu elde etmek için ıspanak,roka, karalahana, maydonoz gibi yeşil yapraklı bitkiler ve brokoli, salatılık gibi sebzelerin yanında yeşil elma, erik gibi az şeker içeren meyveler kullanılıyor.

         Bu yöntem cilt güzelliğinin yanı sıra saç ve tırnak sağlığına da iyi geliyor, bağışıklığı arttırıyor, kolestrolü düşürüyor ve fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı oluyor. Denemekte fayda var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder